El Sota Terra de TV3 visita el jaciment

Pics, pales, carretons...Una de les maneres que tenim els arqueòlegs per esbrinar com vivien els antics pobladors de les Muralles és excavar.


Si voleu saber com ens ho fem per avançar en el coneixement que tenim de la Fortificació i els fets que s’hi esdevingueren, no us perdeu el programa que els companys del programa de “Sota Terra” de TV3 han realitzat al nostre jaciment:

Muralles.cat, estrenem web

Amb aquest nou web hem creat una plataforma de comunicació més àgil i visual per a tots vosaltres. Posem al vostre abast tota la informació relativa a les visites de la Fortificació, a les activitats que us oferim i a un munt de propostes de lleure que podeu fer al Brull, al Parc Natural del Montseny.

Cultura, natura, gastronomia... Veniu a descobriu la fortificació ibèrica del Montgròs i tot el que aquest indret té per oferir-vos! Si teniu qualsevol dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Et recomanem...

L’Esquerda a Roda de Ter
No deixeu de visitar aquest poblat ibèric pertanyent a la tribu dels ausetans, ni el posterior assentament medieval que es bastí al seu damunt. Al centre de la vila hi trobareu el museu. Visitar el web.

 

El camp de les Lloses a Tona
A 10 minuts del Brull trobareu aquest interessant establiment militar romanorepublicà. En el mateix jaciment trobareu el museu que us permetrà interpretar les restes. Visitar el web.

 

Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola del Vallès
Pertanyent a la tribu dels laietans, us proposem conèixer aquest rellevant poblat ibèric. Imprescindible que entreu al nou museu per endinsar-vos a la vida dels ibers. Visitar el web.

 

La Gabella. Museu Etnològic del Montseny a Arbúcies
Si voleu conèixer el patrimoni del Montseny, no us podeu perdre tot el que La Gabella us ofereix: exposicions, visites, activitats. I no oblideu visitar el Castell de Montsoriu!
Visitar el web del Museu Etnològic del Montseny.
Visitar el web del Castell de Montsoriu.

Centre d'Informació de la Rectoria del Brull

Rectoria del Brull
08559 El Brull (Barcelona)

info@muralles.cat
Tel. 938 840 692 (dissabtes, diumenges i festius de 9 a 15 h)

 

Com arribar al Centre Informació del Brull  Com arribar-hi

 

Vols rebre informació de les nostres activitats? Subscriu-te al nostre newsletter i t'avisarem.

Muralles.cat - Tots els drets reservats - Avís legal